Start verkoop De Bennenmaker Maasbommel

De Bennenmaker Maasbommel in verkoop

Op vrijdag 9 oktober 2020 start de verkoop van De Bennenmaker! In nieuwbouwplan De Bennenmaker worden levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen gerealiseerd. Het plan ligt aan de gelijknamige straat De Bennenmaker, dichtbij de haven van Maasbommel.

De verkoop start digitaal om 14.00 uur. Vanaf dit tijdstip is de uitgebreide verkoopdocumentatie te downloaden op www.debennenmaker.nl. Tevens is vanaf 9 oktober a.s. de fysieke verkoopdocumentatie af te halen bij de makelaar. We willen je vragen om hiervoor een afspraak te maken, waarbij we desgewenst tevens het plan en de woningen persoonlijk toe kunnen lichten. Ontvang je de verkoopdocumentatie liever per post? Vraag deze dan op bij de makelaar.

Start verkoop De Bennenmaker Maasbommel

Inschrijfprocedure
Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dien je het inschrijfformulier in te vullen en deze vóór maandag 19 oktober 2020 12.00 uur in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier is vanaf de start verkoop te downloaden op www.debennenmaker.nl en is uiteraard ook verkrijgbaar via de makelaar.

Van Erp Makelaardij
Zandstraat 76 | 6658 CW | Beneden-Leeuwen
T 0487 51 77 77 | www.vanerpmakelaardij.nl

Comments are closed.