Blije gezichten op de bouw van De Bennenmaker Maasbommel

NIEUWS

Blije gezichten vorige week op de bouwplaats van nieuwbouwplan De Bennenmaker in Maasbommel. Wethouder Ans Mol van Gemeente West Maas en Waal en Marinus Kempe, directeur-bestuurder van Woonstichting De Kernen, kwamen afgelopen donderdag een kijkje nemen bij de bouw van de 12 woningen aan de gelijknamige straat De Bennenmaker.

Hier realiseert Reuvers Ontwikkeling & Bouw in totaal 12 woningen: 1 royale vrijstaande woning, 4 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen en 7 ruime eengezinswoningen, waarvan er 4 bestemd zijn voor verhuur via De Kernen. Het project is ontwikkeld door de combinatie Van Hout Bouw & Ontwikkeling en Reuvers Bouwontwikkeling B.V.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht en verhuurd. De bouw is vlak na de zomer van start gegaan. En het schiet al op, want tijdens het bezoek aan de bouw konden de wethouder en de directeur-bestuurder een isolatieplaat plaatsen! Dit onder het toeziend oog van Marco van Herwaarden (projectleider Vastgoed), Trees Boerakker (Dorpsplatform Maasbommel), Rick Bosch (Reuvers Ontwikkeling & Bouw), Wim van Hout en Ellen van Asseldonk (Van Hout Bouw & Ontwikkeling).

Comments are closed.