Stageplek

Zoek jij een uitdagende stage bij een jong bouwbedrijf?

Van Hout Bouwbedrijf uit Oss is een ontwikkelend aannemingsbedrijf dat wil bouwen aan de toekomst. Ontstaan vanuit de drang om te veranderen, de zoektocht naar ondernemerschap, een eigen manier van werken en passie voor bouwtechniek. Een groeiend bedrijf dat medewerkers volop kansen biedt.

Van Hout is een informeel en betrokken bouwbedrijf met afwisselende opdrachten en komt graag in contact met een:

STAGIAIR(E) BOUWKUNDE

Je biedt ondersteuning aan de werkvoorbereiding, calculatie, uitvoering en timmerwerk.

Vaardigheden
Tijdens jouw opleiding heb je kennis opgedaan van bouwprocessen en –technieken. Je bent leergierig, communicatief vaardig en tot slot ben je enthousiast om ervaring op te doen als uitvoerder of werkvoorbereider.

Taken en verantwoordelijkheden
Van Hout Bouw & Ontwikkeling is een vooruitstrevend, ontwikkelend aannemingsbedrijf. Ontstaan vanuit de drang om te veranderen, de zoektocht naar ondernemerschap, een eigen manier van werken en een passie voor bouwtechniek.

Wij richten ons op twee activiteiten: vastgoedontwikkeling en nieuwbouw. Bij alle activiteiten staat samenwerking centraal. Met elkaar krijg je meer voor elkaar!

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar Ellen van Asseldonk via evanasseldonk@vhb-oss.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen via het eerdergenoemde e-mailadres of op telefoonnummer 0412 72 51 10 en vragen naar Wim of Ellen.

Comments are closed.