Eengezinswoning, De Bennenmaker te Maasbommel

De Bennenmaker te Maasbommel
Terug naar project

Eengezinswoning

Opgeleverd

Bouwnummer 5
Deze ruime hoekwoning is gelegen op bouwnummer 5 in De Bennenmaker. De woning beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein en heeft een fijne achtertuin op het zuidwesten. De achtertuin is voorzien van een praktische houten berging.

Via de entree aan de voorzijde bereik je de  woonkamer. In de hal tref je tevens het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De lekker lichte woonkamer heeft een schitterende erker en de openslaande deuren naar de tuin zorgen voor een mooie verbinding tussen binnen en buiten. De open keuken bevindt zich aan de straatzijde.

Op de verdieping tref je 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is standaard uitgerust met een douchehoek, een wastafel en een tweede toilet.

Via een vaste trap kom je op de zolder. In deze multifunctionele ruimte zijn de aansluitpunten voor de wasmachine voorzien. De duurzame installaties zijn geplaatst in de techniekruimte.

Bouwnummers 6 en 7
De fijne tussenwoningen zijn gelegen op de bouwnummers 6 en 7 in De Bennenmaker. De woningen hebben een heerlijke achtertuin op het zuidwesten, welke is uitgerust met een praktische houten berging. Parkeergelegenheid is voorzien in het parkeerhofje voor de deur.

Via de entree aan de voorzijde bereik je de woonkamer. In de hal tref je tevens het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin, die zorgen voor een mooie verbinding tussen binnen en buiten. De open keuken bevindt zich aan de straatzijde.

Op de verdieping tref je 3 mooie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is standaard uitgerust met een douchehoek, een wastafel en een tweede toilet.

Via een vaste trap kom je op de zolder. In deze multifunctionele ruimte zijn de aansluitpunten voor de wasmachine voorzien. De duurzame installaties zijn geplaatst in de techniekruimte.

Aantal

3

Inhoud

462 m³ tot 493 m³

Woonoppervlakte

125 m² tot 127 m²

Perceeloppervlakte

155 m² tot 327 m²